Hundkoppel

 

Hundkoppel är ett av de tillbehören som används flera gånger per dag. Då är det viktigare än nånsin att hitta ett som fungerar både för dig och din hund. Oavsett vad du väljer för hundkoppel vill vi erbjuda dig några av de bästa. 

Välkommen in och titta runt. Vi har flera års erfarenhet av att äga och föda upp hundar. Detta har givetvis lärt oss vilka hundkoppel man skall undvika och vilka hundkoppel som passar i olika miljöer.

 

Totalt 59 poster
Sida 1 av 3
1 2 3

Hundkoppel finns som bekant i en rik flora av varianter och det är viktigt att välja koppel med avseende på vilket syfte man har med sin promenad med hunden. 

Skogspromenaden kräver ett rejält koppel som tål väta och slitage. Den korta kvällspromenaden kräver kanske endast ett enkelt men behagligt koppel i mindre tåligt material eller i läder som efter en tids användning blir så där härligt slitet och skönt att hålla i. Är man aktiv med utställning eller spårning så finns det koppel som är bättre på detta än andra. 

Vi har ett stort utbud av flera olika modeller och sorter. Många av dessa har vi själv testat i olika sammanhang. De som klarade den testen har vi med i shopen, de som inte visade sig så bra presenterar vi självfallet inte.

Välkommen med frågor och funderingar på info@sniberups.se. Monica kommer att hjälpa dig tillrätta.