Om oss

Vi som driver denna butik är Monica och Lars Olof. Vi bor och driver vår verksamhet på en liten ort som heter Sniberup i Hörby kommun.

Här färdigställer vi och renoverar ett före detta lantbruk till att passa oss för vår verksamhet.

Vi har fortfarande våra ordinarie jobb men börjar närma oss en punkt där man normalt börjar tänka på pension.

Här driver vi förutom denna e-handel även hundkennel med uppfödning av den fantastiska hundrasen, Dansk Svensk Gårdshund. Planerad kull från en av våra tikar, Asta är planerad till sensommaren 2021. Det blir Astas andra kull och vår kennels D-kull.

Vi har även påbörjat vår uppfödning av den lika fantastiska kattrasen Ragdoll. Första kull av denna uppfödning planeras till sista hälften av 2021.

Resterande tid av dygnet ägnar vi åt våra två egna avkommar av American Quarter Horse. En härlig men tuff ras som är känd för att vara den snabbaste hästen på en quarter mile. Dvs 402meter. Denna ras används i amerika och andra länder mycket inom boskapsskötsel. Även i Sverige finns gårdar som dagligen använder den på detta sätt.

Välkommen till oss och har ni vägarna förbi är det bara att maila eller ringa. Kan vi så tar vi emot er och berättar mer våra uppfödningar och givetvis om vår e-handel

Adress

Sniberup 9349
24297 HÖRBY

Kontakt

Mail: info@sniberups.se
Telefon: 070 826 86 27