När du handlar av oss

Svar på de vanligaste frågorna när du handlar på Sniberups.se

Priser och betalning

Alla priser är inklusive moms. All betalning skall ske genom några av våra betalningslaternativ. Du väljer när du kommer till kassan. Efter att du valt fraktalternativ ser du vad hela ditt köp kostar.

Reklamation

Du har enligt konsumentköplagen 14 dagars returrätt från den dag du mottagit varan. Varan skall vi retur vara förpackad i orginalkartong och i helt oanvänt skick. Använd den förpackning som varan är levererad i. Frakten står du som köpare för. Ingen retur kommer att godkännas om den inte har meddelats oss inom de 14 dagarna eller är belagd med kostnader för att hämta ut. 

Frakt och leverans

Vi levererar våra varor med posten eller DHL. Varor under 2kg kan du välja vilka av alternativen du vill. Leveranser mellan 2-20kg levereras med DHL till servicepoint. 

Ångerrätt och retur

Du har enligt konsumentköplagen 14 dagars ånger- och returrätt från den dag du mottagit varan. Varan skall vid retur vara förpackad i orginalkartong och i helt oanvänt skick. Använd den förpackning som varan är levererad i. Frakten står du som köpare för. Ingen retur kommer att godkännas om den inte har meddelats oss inom de 14 dagarna eller är belagd med kostnader för att hämta ut. Är varan på något sätt använd eller skadad har vi rätt att reducera priset i motsvarande mån eller helt neka returen.