Linimentgel Radital är ett medel att använda på fler sorters djur. Inte minst på hundar som skall eller har utsatts för ansträngande träning eller tävling. Agility för att nämna någon.

Radital ger en initialt kylande känsla som övergår i en behaglig värme. Smörj och massera in på ansträngda muskler och leder. 96 h tävlingskarens för häst.

Linimentgel Radital Välgörande för hund, häst och människa

Volym:
 • Användas vid muskelstelhet
 • Värmande egenskaper
150,00 SEK
Artikelnamn: Radital Linimentgel 250ml
Artnr: 6054
249,00 SEK
Artikelnamn: Radital Linimentgel 500ml
Artnr: 6055
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Andra produkter från samma varumärke
 • Art nr. 5940
  100,00 SEK
 • Art nr. 5963
  296,00 SEK
 • Radital Liniment Gel är ett liniment som har använts i över 50 år.

  Radital har en mycket stark position för häst. Finns både flytande form och i gelform, där den flytande ofta används på djur eftersom den lättare tränger ner i pälsen. På häst har den god effekt på gallor.

  Trikem Radital Liniment Gel är ett effektivt, dubbelverkande liniment som verkar lokalt. Linimentet ger initialt en kylande effekt för att sedan övergå i en långvarig, behaglig värme. Massera in Radital Liniment på de utsatta områdena tills linimentet absorberats av huden. Kan användas vid upprepande tillfällen.

  Linimentet kan användas före ansträngning för att bidra till att värma upp likväl som efter ansträngning för att hjälpa till med återhämtningen. Kan användas i förebyggande syfte.